Wat te doen met je oude mobiel?

Wat voor plannen heb je met je mobiel die niet meer gebruikt wordt? Weet je dat je voor je oude telefoon geld kunt ontvangen? Voor je ongebruikte mobiel kun je een mooi bedrag ontvangen. Het is mogelijk om een mobiel op verscheidene wijzen van hand te doen. De ongebruikte mobiel kan bijvoorbeeld verkocht worden op Marktplaats.nl of Ebay.nl. Via de opkopers van telefoons is tegenwoordig echter de meest voorkomende manier. Je krijgt er meestal ook het meeste geld voor. Wanneer je een ongebruikte mobiel aan een opkoper doet dan help je er ook het milieu mee. Kies op de site van de opkoper je mobiel. Welk bedrag de betaling is voor je ongebruikte mobiel is dan onmiddellijk bekend.

Goede doelen

Je kunt voor een betere wereld zorgen door je mobiel van de hand te doen. Een gedeelte van de inkomsten van de opkopers van telefoons wordt gedoneerd aan goede doelen. Er gaat meestal een percentage naar een goed doel als je je telefoons inlevert. Naar welke goede doelen het geld gaat verschilt per opkoper. Zeker is in ieder geval dat het naar een goed doel gaat. Lees er meer over op: www.telefoonverkopen.com/goede-doelen

Recyclen

Het opkopen is bedacht zodat ongebruikte telefoons een tweede leven krijgen. Hierdoor wordt het afval van ongebruikte mobiels sterk verminderd. Er komt daardoor minder afval in het milieu terecht. Als je een mobiel verkoopt aan een opkoper dan worden onderdelen hergebruikt. Het is tevens een mogelijkheid dat de telefoons in een ontwikkelingsland worden doorverkocht. In andere landen kunnen de telefoons weer gebruikt worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *