Wanneer je smartphone kapot gaat

Kosten wanneer toestel kapot is

Een iPhone is een zeer kwetsbaar maar ook kostbaar toestel. Deze kwetsbaarheid blijkt uit dat alleen al het scherm maar een tikje hoeft te hebben en er kan een barst inzitten en dan kan je twee dingen doen:

  1. een nieuw toestel kopen deze kosten die kunnen variëren tussen €300,00 en de €1000-
  2. Het toestel laten repareren deze reparatie €20,00 en €200,00.

Het toestel laten repareren

Het voordeel van het toestel te laten repareren is dat je ondanks dat het heel duur kan zijn en sommige bedrijven fikse prijzen vragen voor de reparatie het altijd nog goedkoper is. Een iPhone reparatie hangt van een aantal zaken af. Voor het laten repareren van uw toestel zijn er een paar dingen waar je over moet nadenken:

1: stuur ik hem op naar de andere kant van het land voor de goedkoopste aanbieding.

2: kies ik voor een betrouwbaar en onafhankelijke bedrijf maar betaal ik in sommige gevallen wat extra.

3: kies ik voor de store zelf, vaak staan deze winkels onder druk om zoveel mogelijk winst te maken en zoveel mogelijk te verkopen en zeggen vaak dat het toestel waterschade heeft, zodat ze het apparaat niet hoeven te repareren, zonder naar het toestel te kijken.

Maar in de meeste gevallen kan een mobiele telefoon als de iPhone ondanks dat er toch waterschade is gelegen het toch laten repareren, zoals bij iPhoneAPK.nl. En anders kan je altijd kijken of je garantie hebt en kijk of je een beroep kan doen op deze garantie. Of kijk of je het bedrijf kan aanklagen voor nalatigheid. In sommige gevallen kan je nog altijd kijken of schade van de smartphone valt onder een inboedelverzekering of een reisverzekering. Zo kan je een hoop geld besparen, wat je anders moet uitgeven aan een dergelijke reparatie. Wil je op de hoogte blijven van bepaalde tips? Kijk dan eens op mijniphone6.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *