Waarop te letten voordat je een telefoon abonnement afsluit?

Een mobiel abonnement afsluiten vandaag de dag is er geen moeilijke taak meer. Met een paar stappen heb je een telefoon abonnement afgesloten en de volgende dag krijg je je telefoon al thuisgestuurd en kan je beginnen met bellen. Maar voordat je een abonnement afsluit is het handig om eerst een paar punten op orde te hebben.

Hoeveel bel je per dag?
Voordat je een abonnement afsluit is het belangrijk dat je bekijkt hoeveel je per dag belt. Als je erg veel belt per dag het veel beter om een telefoonabonnement af te sluiten met minimaal 500 belminuten per maand. Met dit appartement kan je minimaal 15 min bellen per dag. Maar wanneer je over je abonnementsbundel heen gaat dan betaal je fors veel meer dan je normale abonnementskosten.

Hoeveel internet je per dag?
Het is ook een slim idee om uit te rekenen hoeveel data je nodig hebt op je telefoon. Dit doe je door jezelf af te vragen hoeveel je internet bij dag? Indien je veel internet is het dus slim om veel data te nemen in je mobiele abonnement. Ook in dit geval zou ik minimaal 500 mb data per maand afsluiten. Wanneer je thuiskomt of op je werk zit kan je het beste je Wi-Fi gebruiken om te internetten. Dit gaat niet van je bundel af. Omdat sms’en ook niet meer van deze tijd is gaan berichtjes ook via je data bundel. Met whatsapp kan je overal in Nederland gratis berichten versturen naar je kennissen of vrienden.

Als je al deze punten op een rijtje gezet dan kun je diverse telefoonabonnementen met elkaar gaan vergelijken op het web. Er zijn heel veel websites waarop mobiele abonnementen kunnen worden vergeleken. Wanneer je je favoriete abonnement gevonden hebt kan je deze afsluiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *