Mobiele provider T-Mobile Nederland wordt nu niet verkocht

T-Mobile Nederland zou worden verkocht volgens geruchten. Vorige week werd bekend werd dat de mobiele providers Vodafone en Ziggo samen verder willen gaan als een joint-venture. Dat heeft de topman van Deutsche Telekom op 22 februari gezegd. De topman meldde ook dat Nederlandse divisie voorlopig niet wordt verkocht.

De CEO van Deutsche Telekom verklaarde op 22 februari aan Bloomberg TV dat ze ‘op dit moment’  het Nederlandse onderdeel van T-Mobile niet gaan verkopen. Het bedrijf ziet wel opties om ‘andere deals in Nederland te overwegen’. Er werden voornamelijk oo de Nederlandse divisie van T-Mobile geboden door Warburg Pincus LLC en Apollo Global Management. Deze boden echter niet genoeg.

T-Mobile in vergelijking met andere mobiele providers

Het gaat mobiele provider T-Mobile niet erg goed. De provider zag vorig jaar een daling van de omzet met ruim 15 procent. De omzet van T-Mobile in 2015 kwam hiermee uit op 1,5 miljard. Dit betekende een daling van de omzet met 200 miljoen euro. De groei van het aantal klanten ziet er ook niet goed uit voor T-Mobile. Volgens Bloomberg heeft de T-Mobile op de Nederlandse markt grote verliezen geleden als gekeken wordt naar het aantal abonnees.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *