Mobiel abonnement vergelijken

Een mobiel abonnement is een service die wordt afgesloten om gebruik te kunnen maken van een smartphone. In een abonnement zitten belminuten die gebruikt kunnen worden om mee te bellen en vaak zit er ook een Internet bundel bij die gebruikt wordt voor mobiel internet en applicaties zoals whatsapp.

Telefoon abonnementen
Bij een telefoon abonnement zitten een aantal belminuten, wanneer deze op zijn betaal je veel meer voor de minuten die je belt. Het is daarom belangrijk goed in de gaten te houden hoeveel je verbruikt. Pas hier dan de keuze voor het aantal belminuten op aan zodat je nooit onverwachts teveel moet betalen aan het einde van de maand.
Bij Internet MB’s geld dit ook, pas op dat je niet gaat internetten buiten je bundel want dit kost je handen vol geld. Bekijk dus goed van te voren waarvoor je de internet bundel gaat gebruiken en maak een schatting van jouw toekomstige verbruik. Zo zal je altijd het goedkoopste abonnement hebben dat bij jou past.

Sim Only abonnementen
Soms heb je nog een goed werkende smartphone en heb je daarom niet echt de behoefte aan een abonnement inclusief toestel. Sim Only abonnementen bieden hier dan een leuke uitkomst. Met Sim Only betaal je alleen voor de belminuten bundel en de eventuele internet bundel. De kosten voor een toestel betaal je dan dus niet. Dit scheelt aanzienlijk veel in jouw vaste maandlasten. Denk hier dus goed over na voordat je een nieuw telefoon abonnement afsluit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *