Kpn stopt met toestel lease vanaf 1 juli

KPN zal op 1 juli 2013 zijn vernieuwde mobiele abonnementen introduceren. De vernieuwde abonnementen zijn de Alles-in-één-Mobiel abonnementen. Deze abonnementen worden aangeboden voor één vaste prijs voor onbeperkt bellen, sms’en en het gebruik van mobiel internet. KPN hoopt hiermee meer duidelijkheid vooraf te bieden, KPN klanten weten bij het aanschaffen van een abonnement waar zij aan toe zijn. De abonnementen worden aangeboden met 4G internet, de snelheden en hoeveelheid data zullen per abonnement verschillen. Ook is het toestel bij de prijs inbegrepen, van Toestellease is geen sprake meer.

Bezoek de KPN website

Vorig jaar introduceerde KPN Toestellease, de klant zou geen bezitter worden van het toestel maar zou het toestel van KPN gaan huren. Er ontstond veel onduidelijkheid bij de klant over de kosten van het abonnement en het eigenaarschap van het toestel. Met de nieuwe abonnementen hoopt KPN deze onduidelijkheid weg te nemen. De Toestellease abonnementen die voor 1 juli zijn afgesloten blijven echter wel gehandhaafd.

Naast Alles-in-één-Mobiel zal KPN ook Alles-in-één-Basis gaan introduceren. De prijs van dit mobiele abonnement hangt af van het aantal belminuten, sms’jes, hoeveelheid data en het soort toestel. Alles-in-één Mobiel is echter een stuk beter geprijsd. Daarnaast heeft het Alles-in-één Mobiel abonnement het voordeel dat men onbeperkt kan bellen en sms’en met deze bundel. Ook voor internet buiten de bundel worden geen extra kosten in rekening gebracht, wel zal de snelheid omlaag gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *